Figyeljetek látom kicsit elszomoritott pár embert, hogy "eltérek a minecraftól" Ez NEM igaz! NEM térek el! Csak szüneteltetési kényszerem van, több szempontból is! 

Nem a legjobb senkinek ha kifejtem sok kérdést hozzna maga után, és még személyes gondok is. Legyen annyi elég, hogy szaggat a minecraft, élvezhetetlen sza* lenne ha én itt videót vennék minecraftról. De mindent megteszek hogy ezt megakadályozzam. Sajnos ez a fo* proci és vid kari alatt, szerintem még a gta sa is szaggat felvétel közben. De azért tervezek vele videókat XD

Minecraft 1.7.2 - By: Markus Notch Persson - Team Mojang

  • Piston mod. Egy dugattyu ami arréb lök blokkot, készitése 1 vas, 1 redstone 4 cobblestone, és 3 fa.
  • Sticky Piston. Piston tesója, a slimeballos piston. Ez is arébb lök blokkot, (redstoneval kell aktiválni) de vissza is húzza. Slimeball első fontosabb szerepe.
  • Sok bug javítás.
  • Új elem, a shears. (olló) Ezzel kézben foghatod a fának a lombját mint blokk, viszont a bárányból ezzel tudsz 1-nél több woolt kinyelni. De ha megölöd kézzel - Kardal, akkor dob egy woolt de azt 100%-osan.
  • TNT-biztonsága immár 100%-os. Ki tudod szedni, vissza a kezedbe ha már leraktad. Mostantól redstone fákjával, vagyis redstone áramlattal, és tűzzel vagy képes aktiválni. Esetleg ha mellé raksz egy kapcsolot és meghúzod, de akkor viszont futás!
  • Kerítés bugok javitva, és mostantól egymásra lehet rakni a keítést. Rá is tudsz rakni elemeket, blokkokat. PL: fáklya, r fákyla, wool, stone, cobblestone, kerítés. Ez hasznos, nem kell tükrözni hogy fentröl lefele blokkokkal erőltetve, viszont a kerítés mellé nem lehet még rakni semmit.

Lehetséges késöbbiekben egy új mob, de több info még nincs.

Egy videót nem kárpotól amit tudtam volna csinálni, de tőlem csak ennyit tudtok elvárni perpillanat.

 

Lehetséges, hogy a minecraftbazis.blog.hu egyik szerkesztője leszek. Ezzel is bizonyitom: A minecraftot szeretem, és most azzal fogok játszani. Ne aggodjatok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://elektrohun.blog.hu/api/trackback/id/tr183047236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása